BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN

Een goede website is vaak het eerste wat uw potentiële klanten tegenkomen wanneer zij zoeken naar aanbieders. Het is daarom erg belangrijk om deze website een professionele en betrouwbare uitstraling te geven. Dit gebeurt tegenwoordig niet meer alleen met goede teksten en kwalitatief hoogwaardige foto’s, maar ook doormiddel van films. Wilt u een bedrijfsvideo laten maken om ook op deze manier uw potentiële klanten kennis te laten maken met het werk van uw bedrijf? Dan bent u bij JLF Foto en Filmstudio aan het juiste adres.

Het werk van JLF Foto en Filmstudio

In 2006 startte JLF Foto en Filmstudio met het maken van ontspannen en echte foto’s van families en vrienden. Al snel zag ook het bedrijfsleven de voordelen van deze manier van fotograferen. Tegenwoordig kunt u bij JLF Foto en Filmstudio niet alleen terecht voor foto’s, maar kunt u onder andere ook een bedrijfsvideo laten maken om toe te voegen aan uw website. Dankzij onze specialisten op het gebied van fotografie en videografie hebben al vele bedrijven bij JLF Foto en Filmstudio een bijzondere bedrijfsvideo laten maken. Ook wanneer u beslist om een bedrijfsvideo te laten maken staat bij ons plezier hoog in het vaandel. Bij JLF Foto en Filmstudio zijn wij van mening dat op deze manier de beste resultaten behaald worden, of het nou gaat om een privé fotoshoot of een

bedrijfsvideo laten maken.

Een bedrijfsvideo laten maken bij JLF Foto en Filmstudio
Natuurlijk kunnen wij zonder input van onze klanten niet komen tot de resultaten die wij willen behalen. Zo vinden wij het van belang om te luisteren naar uw doelen en doelgroep en om de haalbaarheid van verschillende wensen open te bespreken. Wilt u dan ook een bedrijfsvideo laten maken? Dan zult u eerst met onze experts aan tafel gaan om hierover te overleggen. Onze professionals komen vervolgens met een creatief idee, wat wordt uitgewerkt in een script. Natuurlijk kunt u, indien gewenst, aanpassingen hieraan verrichten. Na het definitieve script zullen wij overgaan tot het verzamelen van beeldmateriaal, montage en oplevering. Een bedrijfsvideo laten maken is dus niet alleen een opdracht die u ons geeft, maar een project dat wij samen met u aangaan.

Een bedrijfsvideo laten maken of toch een ander soort film?

Niet alleen kunt u bij ons een bedrijfsvideo laten maken. Ook kunt u bij ons terecht voor een video CV om uzelf op een originele manier aan te bieden bij bedrijven of kunt u bij ons terecht voor het filmen van evenementen die uw bedrijf organiseert. Kortom is er bij JLF Foto en Filmstudio veel meer mogelijk dan alleen een bedrijfsvideo laten maken. Heeft u zelf een idee, maar staat deze specifieke dienst niet op onze website? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
U kunt ons bereiken door te bellen naar 074-8221225 of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:30. Onze medewerkers helpen u graag met alle informatie die u nodig heeft om te beslissen of een bedrijfsvideo laten maken bij JLF Foto en Filmstudio voor u een goede keuze is. Samen met u streven wij naar het beste resultaat en een mooie bedrijfsvideo.

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.