RECRUITMENTVIDEO

Je hoeft nooit meer lang te zoeken om goed personeel te vinden dankzij onze stijlvolle recruitmentvideo’s!

Voor veel bedrijven is het een bekend probleem: de economie trekt aan, maar het blijft lastig om goed personeel te vinden. Onze recruitmentvideo’s kunnen je hierbij helpen! Om nieuwe medewerkers over de streep te trekken, maken wij een inspirerende video die vertelt waar jullie bedrijf voor staat. Met sfeervolle beelden zorgen we ervoor dat ze jullie bedrijf maar al te graag komen versterken.

PORTFOLIO RECRUITMENTVIDEO

We kunnen je genoeg vertellen over ons werk, maar liever laten we het gewoon zien. Bekijk hieronder een aantal films die we hebben mogen maken!

Specialist in recruitmentvideo’s

JLF Foto & Filmstudio is dé partner in het creëren van wervende recruitmentvideo’s. Een recruitmentvideo is een krachtig middel om potentiële kandidaten te overtuigen om bij jouw bedrijf te solliciteren. Het is een manier om de cultuur en waarden van jouw organisatie te laten zien en potentiële kandidaten te inspireren om deel uit te maken van jouw team. 

Bij JLF geloven we in de kracht van visuele storytelling en hebben een team van ervaren videomakers die samen met jou de perfecte recruitmentvideo creëren. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en werken samen om een video te maken die past bij de identiteit van jouw bedrijf. 

Waarom een recruitmentvideo?

Een recruitmentvideo biedt verschillende voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Zo geeft een recruitmentvideo potentiële kandidaten een goed beeld van jouw bedrijfscultuur en werkomgeving. Hierdoor kunnen kandidaten beter inschatten of de functie bij hun past en of ze zich thuis zullen voelen in jouw organisatie. Ook kan een recruitmentvideo het wervingsproces versnellen en efficiënter maken. Potentiële kandidaten kunnen de video bekijken en hierdoor al een goede indruk krijgen van jouw organisatie voordat zij besluiten om te solliciteren. 

Hierdoor kan het aantal sollicitaties dat niet past bij de bedrijfscultuur worden verminderd. Doordat een recruitmentvideo makkelijk te verspreiden is, heeft het een groter bereik dan een traditionele vacature. Ten slotte kan jouw bedrijf zich onderscheiden van andere bedrijven die dezelfde functies aanbieden. Het kan een manier zijn om jouw organisatie te presenteren als een aantrekkelijke werkgever en om jou employer brand te versterken.

Kosten recruitmentvideo laten maken

Onze recruitmentvideo’s zijn professioneel, aantrekkelijk en effectief. We gebruiken de nieuwste technologieën en trends om jouw video zo indrukwekkend mogelijk te maken. De prijs voor een professionele recruitmentvideo hangt van jouw persoonlijke wensen af. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe we jouw organisatie kunnen helpen om het beste talent aan te trekken met een opvallende recruitmentvideo!

Trefwoorden: Vacature film / Vacature video / Vacature video laten maken / Recruitmentvideo laten maken Hengelo

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.