TEAMUITJE

Ontdek ons nieuwe concept

“Shoot & Socialize”

JLF is het adres voor het maken van profielfoto’s. Terwijl wij frisse profielfoto’s maken van jouw werknemers genieten zij van heerlijke drankjes, een luxe buffet en gezelligheid.
Waarom geen vleugje competitie toevoegen?
Kies voor een teamuitje met tafeltennis en sla 2 vliegen in 1 klap.

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.

PORTFOLIO TEAMUITJE

We kunnen je genoeg vertellen over ons werk, maar liever laten we het gewoon zien. Bekijk hieronder een kleine greep uit de selectie schitterende foto’s!

Personeelsfoto’s in combinatie met gezelligheid

Goede personeelsfoto’s kunnen het verschil maken bij het presenteren van jouw bedrijf aan potentiële klanten en werknemers. Personeelsfoto’s geven jouw organisatie een gezicht en dit maakt jouw organisatie vertrouwelijk, menselijker en toegankelijker. Maar het laten maken van personeelsfoto’s is vaak niet de meest favoriete taak van jouw werknemers. Dus waarom zou je het laten maken van personeelsfoto’s van jouw personeel niet combineren met een gezellig teamuitje bij ons in de studio? Wanneer je een fotosessie combineert met een teamuitje creëer je niet alleen prachtige beelden, maar ook een een gezellige avond voor jouw team om het saamhorigheidsgevoel te versterken.

Waarom personeelsfotografie?

Onder het genot van een hapje en een drankje, of een etentje, worden er foto’s gemaakt van jouw personeel die aansluiten bij jouw wensen en verwachtingen. Mooie, zakelijke personeelsfoto’s maken jouw website aantrekkelijker en geven een kijkje in de sfeer van jouw bedrijf. Dit kan helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten of werknemers. Door de ontspannen sfeer en de gezelligheid van het teamuitje wordt ervoor gezorgd dat iedereen zich op zijn gemak voelt voor de camera. 

Specialist in zakelijke fotografie

Onze fotografen zijn gespecialiseerd in zakelijke fotografie. Of je nu op zoek bent naar enkele portretfoto’s of groepsfoto’s, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

We kijken ernaar uit om jouw organisatie te mogen ontvangen in onze studio! Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken of kom langs in onze studio, we denken graag met je mee!

Voor informatie over het laten maken van personeelsfoto’s, klik hier.

Trefwoorden: Fotograaf Hengelo / Fotograaf Enschede / Fotograaf Twente / Zakelijk fotograaf / Fotoshoot 

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.