FOTOGRAAF HENGELO

Bent u op zoek naar een fotograaf in Hengelo waar u prachtige en unieke foto’s kunt laten maken? Dan bent u bij de fotostudio van JLF Foto en Filmstudio aan het juiste adres. In het afgelopen decennium zijn wij uitgegroeid tot een begrip in Twente en Overijssel en hebben wij al voor talloze mensen een onvergetelijke fotoshoot verzorgd.
Daar waar fotografie door veel mensen niet altijd als leuk wordt ervaren, zorgen onze professionele fotografen ervoor dat u zich direct op uw gemak voelt. Of u nu foto’s wilt laten maken als particulier of als ondernemer: JLF Foto en Filmstudio is dé fotograaf in Hengelo waar u altijd met veel plezier naartoe gaat.

Fotograaf voor fotoshoot in Hengelo

Zeer populair is bijvoorbeeld nog altijd onze fotoshoot, die wij organiseren op een locatie naar uw wens of in onze uitgebreide fotostudio. Deze studio heeft in Hengelo en omstreken inmiddels de nodige roem vergaard, omdat de comfortabele ruimte inclusief bar zich niet alleen uitstekend leent voor fotografie, maar ook voor een aansluitend bedrijfsfeest of netwerkparty.
Ook voor een gezellig feestje bent u bij deze ervaren fotograaf in Hengelo dus aan het juiste adres. En de foto’s die geschoten worden? Die zijn natuurlijk van de hoge kwaliteit die u van ons mag verwachten. Fotobewerking, fotoretouche en een digitale fotoreportage op hoge resolutie zijn bij ons allemaal standaard inbegrepen.

Van portretfotografie tot trouwreportage

Maar natuurlijk kunt u voor talloze andere soorten fotografie bij ons terecht. Wilt u een mooi portret laten maken dat nét even anders is dan de meeste andere portretfoto’s? In nauw overleg met u bedenkt onze fotograaf een unieke invalshoek om de fotoshoot optimaal tot zijn recht te laten komen.
Ook een trouwreportage in de regio Hengelo is nog altijd zeer geliefd bij onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in trouwfotografie en weten exact hoe we de sfeer tijdens uw geweldige dag optimaal op beeld kunnen vastleggen. U kunt daarom niet één fotograaf, maar zelfs twee van onze fotografen verwachten op uw bruiloft!

JLF Foto en Filmstudio in Hengelo

Naast de bovengenoemde soorten fotografie, kunt u ook bij JLF Foto en Filmstudio terecht voor onder andere familiefotografie, personeelsfoto’s, productfotografie, dierenfotografie, eventfotografie, bedrijfsfilms en nog veel meer. Al uw wensen zijn bespreekbaar en in overleg ontwikkelt onze fotograaf in Hengelo een aanpak op maat.
U krijgt tips over de beste kleding die u kunt dragen en onze fotograaf in Hengelo past de nieuwste technieken toe zodat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft. Wilt u meer weten over JLF Foto en Filmstudio of heeft u vragen over een van onze diensten? Aarzel dan niet en neem contact op via 074-8221225.

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.