Familiefotografie

Wij maken de mooiste en leukste foto’s van jou en je familie. Al 19 jaar lang!

Familiefotoshoots zijn onze specialiteit. Wij vinden het namelijk veel belangrijker om een klik te maken met mensen, dan alleen te klikken met de camera. Dat is al zo sinds we onder de naam jeleukstefoto.nl opereerden. De spontaniteit en energie die wij met ons mee brengen zie je terug in de foto’s. Iedereen zal er stralend op komen te staan!

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.

Portfolio fotoshoot familie

We kunnen je genoeg vertellen over ons werk, maar liever laten we het gewoon zien. Bekijk hieronder een kleine greep uit de selectie schitterende foto’s!

Familiefotografie bij JLF Foto & Filmstudio

Ben jij op zoek naar een unieke manier om mooie herinneringen vast te leggen met jouw familie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in familiefotografie en bieden zowel buiten- als binnenshoots aan die gegarandeerd voor prachtige resultaten zorgen.

Waarom zou je een familieshoot boeken?

Een familieshoot is niet alleen leuk, maar ook erg waardevol. Het geeft je de kans om even stil te staan bij het moment en deze emoties voor altijd vast te leggen. Tijd gaat namelijk snel en voordat je het weet zijn kinderen groot geworden en hebben ze hun eigen leven opgebouwd. Door middel van een familie fotoshoot kun je deze kostbare momenten koesteren. Bovendien kunnen deze foto’s dienen als prachtig decoratie materiaal voor jouw huis.

De voordelen van een familie fotoshoot

Een van de grote voordelen van onze fotosessies is dat wij garanderen dat wij de allerbeste resultaten leveren. Onze ervaren fotografen weten precies hoe zij de mooiste foto’s kunnen maken door middel van creatieve ideeën en innovatieve technologieën.

Het tweede voordeel is de diversiteit: wij bieden verschillende stijlen aan waaronder spontaan, ongedwongen of juist geposeerd. Je kunt uiteraard zelf bepalen welke stijl jullie het meest aanspreekt. Daarnaast voldoen wij ook graag aan speciale verzoeken, wij denken graag met jou mee over wat jij wil bereiken met de fotoshoot.

Jouw familie fotoshoot bij JLF Foto & Filmstudio

Bij JLF Foto & Filmstudio maken wij het mogelijk om buitengewone herinneringen samen vast te leggen. Wij bieden zowel buiten- als binnenshoots aan in onze foto en filmstudio in Hengelo of op locatie naar keuze.

Tijdens de shoot worden er ontspannen, spontane en creatieve foto’s gemaakt waarbij jij en je familie zich comfortabel voelen voor de camera. Het feit dat we zo ervaren zijn zorgt ervoor dat wij de juiste aanwijzingen geven waardoor iedereen schitterend op de foto staat.

Er is veel ruimte voor eigen creativiteit, belangrijke momenten vastleggen is iets wat we goed kunnen. We willen geen geforceerde poses zien, maar wensen alle gasten op elk moment van hun beste kant te belichten.

Boek vandaag nog jouw sessie!

Wil jij jouw leukste momenten laten vereeuwigen door middel van een professionele famillie fotoshoot? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of stuur ons een e-mail. Ontvang direct onze prijslijst terug en bekijk samen met ons welke opties het best passend zijn voor uw persoonlijke situatie!

Trefwoorden: Familiefotografie / Familie fotografie/ Familie fotograaf / Fotograaf Hengelo / Fotograaf Enschede / Familie fotoshoot / Familieshoot

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.