PROFIELFOTO

Presenteer jezelf goed online met een stralende profielfoto!

Bijna iedereen heeft online een eigen leven. Daarom is het belangrijk om jezelf goed te presenteren, ook op social media! Iedereen maakt wel eens selfies (zelfs wij), maar hoe gaaf zou het zijn om nu een echt professionele foto van de hoogste kwaliteit online te kunnen zetten? Dus kom langs, dan maken wij de perfecte profielfoto voor jouw favoriete social media. Ook zeer geschikt voor zakelijke klanten.

TARIEVEN

De kosten van een social media shoot zijn €70,-  inclusief 6 geretoucheerde digitale bestanden.

BESTANDEN

Je ontvangt 6 verschillende hoge kwaliteit foto’s (geretoucheerd) in kleur en zwart wit. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

WANNEER

Een social media fotoshoot kan het hele jaar plaatsvinden. Overdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur, doordeweeks of op zaterdagen.

AFDRUKKEN

Kijk hier voor een volledig prijsoverzicht. We kunnen de foto’s voor je omzetten tot een prachtige wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een afdruk op canvas, aluminum of diamantglas. Daarnaast behoort fotopapier natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We adviseren je graag over een passende grootte en materiaal.

Profielfoto

Indruk maken met een professionele profielfoto

Maak indruk met een professionele profielfoto bij ons in de studio. Deze profielfoto is perfect geschikt voor gebruik op social media. Jouw online presentatie begint immers met een goede profielfoto, en daar helpen we je graag bij!

Onze fotostudio heeft verschillende hoeken en is de ideale omgeving om een professionele profielfoto te creëren. Onze ervaren fotografen weten precies hoe ze jou kunnen begeleiden naar de perfecte foto. Bij elke shoot nemen we de tijd om samen te overleggen wat jij mooi vindt en wat past bij jouw persoonlijke stijl en uitstraling. 

Waarom een professionele profielfoto van essentieel belang is

Ook online geldt: “je heb maar één kans voor een eerste indruk”. Een potentiële werkgever of klant maakt binnen seconden een beslissing op basis van jouw profielfoto op LinkedIn of andere sociale mediaplatforms. Is deze niet goed? Dan kan dit al snel leiden tot verlies van leads of een sollicitatiegesprek. 

Wanneer je kiest om gebruik te maken van onze social media shoot, dan ga je gegarandeerd positief opvallen op social media. Met een professionele profielfoto laat jij zien wie je bent, waar je voor staat en laat je een professionele uitstraling zien.

Gespecialiseerd in zakelijke fotografie

Onze fotografen hebben jarenlange ervaring in zakelijke fotografie. Of je nou op zoek bent naar een serieuze profielfoto of een informele profielfoto, onze fotografen weten je stralend vast te leggen. Een echte JLF social media shoot is bovendien heel erg leuk om te doen. Niet alleen wordt er gezorgd voor de perfecte belichting en achtergrond, maar ook voor ontspanning en plezier in onze studio. En dat alles leidt tot schitterende foto’s die niet alleen online indruk maken, maar waar je zelf nog jaren van kan genieten. 

Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Of kom langs in onze studio, we denken graag met je mee!

Trefwoorden: Zakelijke fotografie / Profielfoto / Social media foto / Profielfoto laten maken / Profiel foto / Professionele profielfoto

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.