VIDEO HEADER

Onze video headers zijn eyecatchers die jouw website of social media kanalen van de wow-factor voorzien!

Je website, maar ook je social media kanalen als Facebook en Instagram zijn het gezicht van uw bedrijf naar de wereld toe. Geef deze kanalen een visuele boost met onze filmbanners voor social media en pak direct de aandacht van je klanten. Wij maken sfeervolle, stoere, spannende en schitterende korte films die precies uitstralen wie jullie zijn. Blijf altijd up-to-date door de film eenvoudig te vernieuwen!

PORTFOLIO VIDEO HEADERS

We kunnen je genoeg vertellen over ons werk, maar liever laten we het gewoon zien. Bekijk hieronder een aantal films die we hebben mogen maken!

Opvallen met een video header

Als je opzoek bent naar een manier om jouw website te verbeteren en op te laten vallen, dan is een video header de perfecte oplossing voor jou. Met een video header trek je direct de aandacht van jouw website bezoeker. Het is een video wat zich bovenaan een webpagina automatisch afspeelt wanneer een bezoeker jouw pagina betreedt. Een video header is de perfecte manier om in een oogopslag te laten zien wat jouw bedrijf in huis heeft. 

Waarom een video header?

Een video header trekt direct de aandacht van bezoekers en biedt een visuele aantrekkingskracht die statische afbeeldingen niet kunnen evenaren. Het kan de eerste indruk van je website aanzienlijk verbeteren en bezoekers aanmoedigen om verder te verkennen. Het kan ervoor zorgen dat bezoekers langer op je website blijven en meer van je inhoud bekijken. 

Een goed ontworpen video header kan helpen bij het opbouwen van de merkbeleving en kan je bedrijf een professionele uitstraling geven. Het kan ook helpen om je merkverhaal te vertellen en je unieke propositie te benadrukken. 

Daarnaast zijn video headers mobielvriendelijk en passen zich aan aan verschillende schermformaten, waardoor je een consistente ervaring kunt bieden aan bezoekers op verschillende apparaten. 

Professionele video headers

Onze filmmakers maken opvallende video headers die jouw website een professionele uitstraling geven en bezoekers aantrekken. Ze worden met oog voor detail gemaakt en passen naadloos bij de stijl van je website. De ideale lengte van een video header is 10 tot 15 seconden. Deze video wordt in een loop afgespeeld, zodat het lijkt dat deze geen begin of einde heeft. 

Benieuwd naar de prijs van een professionele video header? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

Trefwoorden: Video header laten maken / Video header maken Hengelo / Professionele video header

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.