Bedrijfsfilm

JLF is dé partner van de zakelijke markt op het gebied van film.

Onze filmmakers zijn experts op het gebied van professionele en representatieve bedrijfsfilms. Of je nu een sfeerrijke impressie wil geven van je bedrijf of wil vertellen waar jullie voor staan: wij denken met je mee. Vanaf de conceptfase tot aan de oplevering van de film zullen wij er alles aan doen om samen met jou een prachtige film te maken. Al die aspecten maken dat wij dé partner voor de zakelijke markt zijn. Naast filmmakers hebben we ook geweldige fotografen in ons team die je kunnen voorzien van bedrijfsfotografie.

Portfolio bedrijfsfilm

We kunnen je genoeg vertellen over ons werk, maar liever laten we het gewoon zien. Bekijk hieronder een aantal films die we hebben mogen maken!

 

Specialist in bedrijfsfilm

JLF Foto & Filmstudio is gespecialiseerd in het produceren van professionele video’s voor bedrijven van elke omvang en sector. Bedrijfsvideo’s zijn een krachtig marketinginstrument dat je kan helpen om jouw bedrijf te promoten, jouw klantenbestand te vergroten en jouw omzet te verhogen. Met behulp van video kun je jouw boodschap op een boeiende en overtuigende manier overbrengen op jouw doelgroep. 

Of je nu een product wilt promoten, jouw bedrijf wilt voorstellen aan potentiële klanten, of een informatieve video wilt maken voor jouw medewerkers, ons team van ervaren videoproducenten kan je helpen om jouw ideeën tot leven te brengen. Ons team werkt nauw met je samen om jouw wensen te vertalen naar een video die past bij jouw bedrijf en doelgroep. 

Soorten bedrijfsvideo’s

We bieden verschillende soorten bedrijfsvideo’s aan, waaronder promotievideo’s, instructievideo’s en testimonialvideo’s. Elk type video heeft zijn eigen voordelen en kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelen. Hieronder hebben we enkele voordelen van een bedrijfsvideo voor je onder elkaar gezet.

Een bedrijfsfilm op een website trekt snel de aandacht. Tegenwoordig zijn mensen eerder geneigd om te blijven kijken naar een video dan om een lange tekst te lezen. 

Daardoor blijven website bezoekers langer op jouw pagina en kan een bedrijfsvideo helpen om de betrokkenheid van jouw doelgroep te verhogen en hen te inspireren om actie te ondernemen. Uit onderzoek blijkt dan ook dat video’s de kans op aankopen vergroten. Ook kan een bedrijfsvideo jouw online zichtbaarheid vergroten. Zoekmachines zoals Google waarderen video-inhoud en daarom kan een bedrijfsvideo helpen om hoger te scoren in de zoekresultaten. Video’s kunnen breed verspreid worden, waardoor het een groot bereik heeft. Het creatief neerzetten van jouw bedrijf in een bedrijfsfilm, kan helpen om jouw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Ten slotte kan complexe informatie door middel van video vertaald worden naar een heldere, duidelijke boodschap. 

Kosten bedrijfsfilm laten maken

De prijs voor het maken van een bedrijfsvideo hangt van een aantal factoren af. Neem gerust contact met ons op om al jouw wensen te bespreken. We denken graag met je mee bij het proces van conceptontwikkeling tot aan de oplevering. 

Toch liever een recruitmentvideo laten maken? Klik dan hier.

Trefwoorden: Bedrijfsfilm laten maken / Bedrijfsvideo laten maken / Bedrijfsvideo Hengelo / Professionele bedrijfsvideo / Bedrijfsfilm Hengelo

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.