BRUILOFT FOTOGRAFIE

De mooiste foto’s van de mooiste dag van jullie leven.

Wij weten hoeveel je trouwdag voor jullie betekent. Het is niet voor niets de mooiste dag van jullie leven! Daarom wil je van dat moment ook de meest prachtige foto’s, waar het geluk van af spat. Laat ons daarom jullie trouwdag vastleggen en wij zorgen er voor dat de herinnering aan die dag nog lang gekoesterd zal blijven.

TARIEVEN

Voor maximaal 6 uur fotografie zijn de kosten €1750,- (inclusief reiskosten binnen een straal van 20 km rond Hengelo OV) Wij komen altijd met 2 fotografen.

BESTANDEN

Inbegrepen:
Je ontvangt minimaal 400 foto’s digitaal in hoge resolutie via WeTransfer. De eerste foto’s zijn ’s avonds al klaar (leuk voor op een beamer of tv-scherm tijdens het avondfeest!). Jullie favoriete foto krijgen jullie van ons afgedrukt op canvas, in een formaat van 50 x 70 of 60 x 60 cm.

Extra optie:
Tegen meerprijs kunnen wij voor jullie een gaaf fotoalbum maken.

WANNEER

Volledig naar wens in te vullen.

AFDRUKKEN

Kijk hier voor een volledig prijsoverzicht. We kunnen de foto’s voor je omzetten tot een prachtige wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een afdruk op canvas, aluminum of diamantglas. Daarnaast behoort fotopapier natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We adviseren je graag over een passende grootte en materiaal.

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.

PORTFOLIO BRUIDSFOTOGRAFIE

We kunnen je genoeg vertellen over ons werk, maar liever laten we het gewoon zien. Bekijk hieronder een kleine greep uit de selectie schitterende foto’s!

Jouw bruiloft in beeld

De belangrijke dag, misschien wel de belangrijkste dag van jullie leven, is daar. Wij zijn er om alle bijzondere momenten van deze dag vast te leggen en ervoor te zorgen dat al deze mooie momenten opnieuw beleefd kunnen worden, voor altijd. 

We weten dat een bruiloft een belangrijk onderdeel van iemands leven is. Het gaat om het vieren van de liefde tussen twee personen die ervoor gekozen hebben hun levens samen te delen. Daarom vinden wij het bij JLF enorm belangrijk dat we elk uniek stel kunnen helpen met hun speciale dag.

Huwelijksfotografie met oog voor detail 

Onze ervaren fotografen hebben een scherp oog voor detail en weten de emotie van het moment te vangen. Natuurlijk volledig aangepast aan jullie wensen en stijl, want elke bruiloft heeft iets specifieks. Bij ons ben je dus verzekerd van een persoonlijke, professionele service. Bovendien werken onze fotografen met geavanceerde apparatuur.

Je krijgt slechts één keer de kans om deze dag te vieren. En wanneer het voorbij is, zijn herinneringen alles wat overblijft. Het hebben van ongelooflijke foto’s om op terug te kijken maakt al het verschil. 

Dé fotograaf voor op jouw bruiloft

Van het begin tot het einde werken we hard aan het creëren van spectaculaire foto’s speciaal voor jouw bruiloft. Neem gerust contact met ons op om al jullie wensen te bespreken. Of als je eerst even met ons wilt praten voordat je de knoop doorhakt, kun je altijd een gesprek met ons plannen. Wij staan ten slotte elk moment graag klaar om te helpen!

Trefwoorden: Bruiloft fotografie / Bruidsfotografie / Bruidsfotograaf / Bruiloft fotograaf / Fotograaf Hengelo / Fotograaf Enschede / Fotograaf Twente

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.