VRIENDINNENFOTOSHOOT

Zijn jullie onafscheidelijk? Dan leggen wij dat moment vast!

Heb jij een stel meiden waar je helemaal gek op bent en waar je urenlang mee kan lachen? Wedden dat wij net zo enthousiast zijn als jullie? Dus boek nu een fantastische vriendinnenshoot en dan leggen wij dat bijzondere moment tussen jullie op een spontane wijze vast.

TARIEVEN

1 persoon € 150,- (ongeveer 50 foto’s digitaal)
2 vriendinnen € 80,- per persoon (ongeveer 70 foto’s digitaal)
3 vriendinnen € 60,- per persoon (ongeveer 70 foto’s digitaal)
4 vriendinnen € 55,- per persoon (minimaal 80 foto’s digitaal)
5 vriendinnen € 50,- per persoon (minimaal 80 foto’s digitaal)
6 vriendinnen € 45,- per persoon (minimaal 80 foto’s digitaal)
7 vriendinnen € 40,- per persoon (minimaal 80 foto’s digitaal)
vanaf 8 vriendinnen € 35,- per persoon (minimaal 80 foto’s digitaal)

Op zaterdag geldt een eenmalige toeslag van €20,-

BESTANDEN

Jullie krijgen de digitale bestanden in hoge resolutie toegestuurd via WeTransfer. Deze foto’s zijn dan rechtenvrij te gebruiken.

WANNEER

Onze vriendinnenfotoshoots kunnen het hele jaar door – lente, zomer, herfst of winter, zaterdags of door de week – als het maar niet regent. Afhankelijk van het zonlicht en seizoen kiezen we 1 van onze buitenlocaties. De locaties zijn binnen 5 minuten rijden van onze studio in Hengelo.

AFDRUKKEN

Kijk hier voor een volledig prijsoverzicht. We kunnen de foto’s voor je omzetten tot een prachtige wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een afdruk op canvas, aluminum of diamantglas. Daarnaast behoort fotopapier natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We adviseren je graag over een passende grootte en materiaal.

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.

Vriendinnen fotoshoot

De perfecte vriendinnen fotoshoot

Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring met je beste vriendinnen? Of misschien wil je wel samen met je geliefde mooie herinneringen vastleggen? Dan ben je bij JLF Foto & Filmstudio aan het juiste adres! Wij bieden namelijk de perfecte vriendinnen fotoshoots aan die jullie voor altijd zullen koesteren. 

Een unieke ervaring met vriendinnen

Een vriendinnen fotoshoot is niet zomaar een fotosessie. Het is een onvergetelijke ervaring waarbij jullie samen mooie momenten, lachbuien en misschien zelfs tranen delen. Onze professionele fotografen weten precies hoe ze jullie op jullie mooist kunnen vastleggen en zorgen ervoor dat iedere foto spontaan en natuurlijk is.

We begrijpen dat geen enkel groepje vriendinnen hetzelfde is, daarom bieden we verschillende soorten shoots aan die helemaal aansluiten bij jullie wensen en persoonlijkheden. Gaan jullie voor een stoere, urban vibe of zien jullie liever romantische plaatjes in de natuur? Bij ons kan het allemaal!

Vriendinnenshoot buiten of in onze studio?

De meeste vriendinnenshoots worden in de buitenlucht gehouden, dat is net wat spontaner. Natuurlijk kan er ook voor gekozen worden om een vriendinnenshoot bij ons in de studio te doen. Daar hebben we alle faciliteiten om de mooiste resultaten te behalen. 

Dus wat het ook wordt: we zijn er zeker van dat jullie niet alleen een onvergetelijke ervaring rijker zijn, maar ook foto’s die jullie voor altijd kunnen koesteren. 

Een blijvende herinnering

Zit jullie eraan te denken om jullie vriendinnengroep vast te leggen en er een blijvende herinnering aan over te houden? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met jullie mee! Een vriendinnenshoot is ook leuk om cadeau te geven in de vorm van een cadeaubon. 

Trefwoorden: Vriendinnen fotoshoot / Vriendinnen shoot / Fotoshoot met vriendinnen / Fotograaf Hengelo / Fotograaf Enschede / Fotograaf Twente

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.