STUDIOFOTOGRAFIE

Spectaculaire foto’s waarbij spontaniteit met creativiteit worden gecombineerd.

Hou je van stijlvolle shoots met een creatieve aanpak? In onze eigen studio hebben we hier alles voor in huis! We hebben hier controle over het licht en diverse gekleurde achtergronden. Daarmee versterken we de sfeer die bij jou past. Boek dus nu een studioshoot en wij verrassen je met de meest gave foto’s.

TARIEVEN

1 persoon € 195,- ongeveer 15 foto’s digitaal
2 personen € 115,- per persoon (ongeveer 30 foto’s digitaal)
3 personen € 85,- per persoon (ongeveer 35 foto’s digitaal)
4 personen € 80,- per persoon (minimaal 40 foto’s digitaal)
5 personen € 75,- per persoon (minimaal 50 foto’s digitaal)
6 personen € 70,- per persoon (minimaal 50 foto’s digitaal)
7 personen € 65,- per persoon (minimaal 50 foto’s digitaal)
vanaf 8 personen € 60,- per persoon (minimaal 50 foto’s digitaal)

Op zaterdagen geldt een eenmalige toeslag van €20,-.

BESTANDEN

Bij een studiofotoshoot ontvang je de digitale bestanden via WeTransfer. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

WANNEER

Studiofotoshoots kunnen het hele jaar door plaatsvinden. Overdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur, doordeweeks of op zaterdagen. Tegen een meerprijs kan het ook in de avonduren.

AFDRUKKEN

Kijk hier voor een volledig prijsoverzicht. We kunnen de foto’s voor je omzetten tot een prachtige wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een afdruk op canvas, aluminum of diamantglas. Daarnaast behoort fotopapier natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We adviseren je graag over een passende grootte en materiaal.

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.

Studio fotografie

We kunnen je genoeg vertellen over ons werk, maar liever laten we het gewoon zien. Bekijk hieronder een kleine greep uit de selectie schitterende foto’s!

Professionele studiofotografie

Heb je altijd al een mooie familiefoto gewild of zoek je naar de perfecte plek voor jouw professionele fotoshoot? Zoek dan niet langer! JLF Foto & Filmstudio biedt de oplossing. Onze studio is speciaal ontworpen om jou en jouw unieke momenten vast te leggen op camera. Ons getrainde team zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt voor de camera. 

Onze studio in hartje Hengelo beschikt over alle benodigde faciliteiten om aan jouw fotografische behoeften te voldoen, zoals professionele apparatuur, achtergronden in verschillende kleuren en er is zelfs een visagie ruimte aanwezig. Of het nu gaat om mooie portretten of spectaculaire groepsfoto’s, we hebben alles wat je nodig hebt.

Met onze unieke creatieve visie gecombineerd met jarenlange ervaring in studiofotografie, zullen wij er alles aan doen om de juiste sfeer neer te zetten tijdens fotoshoots bij ons in de studio.

Voordelen van een fotoshoot in de studio

In een studio heb je volledige controle over de omgeving, inclusief het licht, de achtergrond en de sfeer. Dit betekent dat je de perfecte omgeving kunt creëren om de gewenste foto te maken. Ook ben je in de studio vrij van afleidingen, zoals voorbijlopende mensen of veranderende weersomstandigheden. Daarnaast geeft studiofotografie een professionele uitstraling. 

Studiofotografie voor elke wens

We bieden verschillende pakketen voor diverse doelen, zoals zakelijke studiofotografie, familie fotoshoots en particuliere fotoshoots. Breng gerust je eigen decoraties mee om het nog persoonlijker te maken! Ons streven is om het beste resultaat te leveren wat mogelijk is binnen jouw wensen. Heb jij ideeën voor een speciale fotoshoot? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen of kom langs bij ons in de studio, we denken graag met je mee!

Trefwoorden: Studioshoot / Studio fotoshoot / Fotoshoot Hengelo / Fotograaf Hengelo / Fotograaf Enschede / Studio fotografie

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.