Foto voor LinkedIn

LinkedIn speelt tegenwoordig een belangrijke rol om uzelf en uw bedrijf op een professionele manier online te vertegenwoordigen. Een cruciaal onderdeel van uw LinkedIn profiel is hierbij de profielfoto. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden en uw foto voor LinkedIn dient daarom exact de juiste uitstraling te bezitten.
Een goede profielfoto is niet alleen van hoge kwaliteit, maar zorgt er ook voor dat uw persoonlijkheid en passie op de juiste manier naar voren komen. De fotografen van JLF Foto en Filmstudio beschikken over langjarige ervaring met het maken van een foto voor LinkedIn en weten tijdens een fotoshoot een ontspannen sfeer te creëren die resulteert in de best denkbare profielfoto’s.

LinkedIn profielfoto laten maken

Uiteraard houden wij hierbij rekening met de eisen die worden gesteld aan uw foto voor LinkedIn. Een profielfoto op dit online platform heeft namelijk een specifieke afmeting, waardoor de gemaakte foto over de juiste verhoudingen moet beschikken. Onze fotograaf levert u een foto aan die u gemakkelijk en snel op LinkedIn kunt plaatsen.
Natuurlijk ontvangt u meerdere foto’s, zodat u zelf de optimale profielfoto kunt kiezen. Ook is het mogelijk om foto’s in meerdere stijlen te laten maken, zodat u voor elke gelegenheid de juiste foto paraat heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een foto voor LinkedIn met een zakelijke en formele uitstraling, of juist een foto met een meer humoristische of informele invalshoek.

Zakelijke profielfoto voor social media

De zakelijke profielfoto die u bij JLF Foto en Filmstudio laat maken, is naast LinkedIn geschikt voor talloze andere social media profielen. Ook Twitter en Facebook zijn voorbeelden van platforms die online veelvuldig worden gebruikt om zakelijk te netwerken. Het is dan ook belangrijk om op elk platform over een professionele foto te beschikken.
Uw foto voor LinkedIn wordt gemaakt in onze fotostudio in Hengelo en het totale proces neemt slechts ongeveer een kwartier tijd in beslag. Zelfs in een drukke agenda kunt u op deze manier nog de tijd vinden om een mooie zakelijke profielfoto te laten maken. Het is absoluut de moeite waard, want van een goede foto heeft u nog talloze jaren plezier.

De beste foto voor uw LinkedIn profiel

Uw LinkedIn profielfoto wordt digitaal aangeleverd in een hoge resolutie en wordt daarmee optimaal weergegeven op zelfs de grootste schermen. Standaard bewerken wij elke foto na in de professionele fotobewerkingssoftware Photoshop, zodat u verzekerd bent van het allermooiste resultaat.
Laat een slechte LinkedIn foto niet ten koste gaan van uw online reputatie en zorg voor een professionele zakelijke profielfoto die recht doet aan uw persoonlijkheid. Direct een afspraak maken voor een LinkedIn profiel fotoshoot? Stuur dan een mail naar info@jlf.nl of bel ons via 074 – 8221225.

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.