PERSONEELSFOTO MEDEWERKERS

Een goede personeelsfoto van medewerkers is niet altijd vanzelfsprekend. Niet alleen moeten de individuele personeelsleden goed op de foto staan, maar ook moet de identiteit van het bedrijf duidelijk uit de beelden naar voren komen. Een fotograaf met de juiste kennis en expertise is dan ook onontbeerlijk om tot het gewenste resultaat te komen.
Wilt u ook een professionele personeelsfoto van uw medewerkers laten maken? Dan bent u op de juiste website aanbeland. Fotostudio JLF Foto en Filmstudio heeft al voor vele ondernemingen unieke personeelsfoto’sverzorgd en weet uw speciale wensen altijd te vertalen naar foto’s die aan al uw verwachtingen voldoen.

Personeelsfoto van medewerkers op locatie

Indien gewenst komt de bedrijfsfotograaf van JLF Foto en Filmstudio bij u langs op locatie. Dit kan bijvoorbeeld een kantoorpand zijn, maar mag ook een andere plaats zijn waar u de fotoshoot wilt voltrekken. Van belang is wel dat het decor zich leent voor een optimaal eindresultaat: overleg daarom even met onze fotograaf over de best mogelijke aanpak.
Wilt u de personeelsfoto van uw medewerkers laten maken in uw eigen bedrijfspand? Een logische keuze, want iedereen is hier al aanwezig en dus hoeft u weinig tijd op te offeren voor het maken van de foto’s. Ook voelen uw medewerkers zich vaak op hun gemak op deze locatie, omdat het een vertrouwde omgeving betreft waar zij dagelijks actief zijn.

Netwerkparty voor medewerkers en relaties

In eerste instantie klinkt het maken van een personeelsfoto van uw medewerkers niet als een spetterend feest. Niet iedereen houdt ervan om op de foto te staan en sommige mensen zien het dan ook als een ongewenste verplichting. Dit is waar de unieke aanpak van JLF Foto en Filmstudio verandering in brengt: bij ons is het maken van een foto wel degelijk een feestje!
Niet alleen hanteert onze fotograaf een ontspannen aanpak waar mensen zich bijzonder prettig bij voelen, maar ook bieden wij bedrijven de mogelijkheid om de personeelsfoto te combineren met een onvergetelijke netwerkparty op onze groots opgezette locatie in Hengelo. Zo heeft u de mogelijkheid om naar hartenlust te netwerken en ondertussen de mooiste foto’s te laten maken.

Digitale personeelsfoto in hoge resolutie

Gedurende de netwerkparty en personeelsfoto zal het u en uw medewerkers uiteraard aan niets ontbreken. Van een luxe bar en een heerlijk buffet tot aan professionele haarstyling en visagie: in goed overleg kunnen wij u van alle gemakken voorzien om tot een onvergetelijk feest en de allermooiste foto’s te komen.
Want die mooie personeelsfoto van uw medewerkers, die komt er gegarandeerd. Uiteraard ontvangt u al het beeldmateriaal digitaal en in uitermate hoge resolutie. Heeft u interesse in een netwerkparty van JLF Foto en Filmstudio? Mail dan de gewenste datum en uw contactgegevens naar info@jlf.nl

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.