PORTRETFOTOGRAFIE PERSONEEL

Portretfotografie van personeel is een vak apart. Dat blijkt nog altijd dagelijks, want iedereen kent de statische en ouderwetse personeelsfoto’s die prijken op de website van menig groot bedrijf. Tegenwoordig is dat echter niet meer voldoende om als onderneming onderscheidend vermogen aan te brengen.
Goede portretfotografie toont de identiteit van zowel uw personeel als uw bedrijf. Want het zijn juist de mensen, die de ziel van de organisatie bepalen. Het vastleggen van de bedrijfsidentiteit blijkt echter een hele kunst. Dit is waar JLF Foto en Filmstudio gespecialiseerd in is. Wij maken de mooiste portretten van uw medewerkers en creëren daarmee meerwaarde voor uw bedrijf.

Kies zelf de locatie voor de portretfotografie van uw personeel

Portretfotografie van personeel kan plaatsvinden op elke willekeurige locatie. De ervaren fotograaf van JLF Foto en Filmstudio komt graag bij u langs om ter plekke de mooiste portretfoto’s te maken. Wilt u de fotoshoot in uw eigen kantoorpand organiseren of kiest u liever voor een andere plek? Zolang het de omgeving van Hengelo betreft zijn de mogelijkheden eindeloos.
Natuurlijk is de juiste achtergrond belangrijk om de portretfotografie van uw personeel een professionele uitstraling te geven. Graag pleegt onze fotograaf daarom overleg met u om de optimale locatie te bepalen. Ook praktische overwegingen spelen hierbij een rol; zo moet de plaats voor al uw medewerkers goed te bereiken zijn.

Combineer portretfotografie met een netwerkparty voor personeel

Ziet u een sessie portretfotografie van oudsher als saaie, verplichte kost? Bij JLF Foto en Filmstudio bewijzen we dat het een stuk leuker kan zijn! Onze fotograaf stelt uw personeel direct op het gemak en zorgt gedurende de shoot voor een gezellige en ongedwongen sfeer. Zo komt de persoonlijkheid van mensen beter naar voren en kunt u rekenen op stralende foto’s.
Zelfs nog leuker is de speciale netwerkparty die wij voor u kunnen verzorgen in combinatie met het maken van de foto’s. Onze ruime fotostudio in Hengelo is speciaal gebouwd om grootschalige feesten te organiseren en hier professionele foto’s van te maken. Het laten maken van portretfoto’s was nog nooit zo leuk!

Een onvergetelijke party voor uw medewerkers

U bepaalt zelf wie er op de netwerkparty allemaal welkom zijn. Naast uw personeel kunnen dit bijvoorbeeld ook relaties en kennissen zijn. Zo kunt u in een ontspannen setting volop netwerken en beleven u en uw medewerkers een onvergetelijk bedrijfsfeest. Want daar zorgen het gezellige samenzijn, de gedraaide muziek, het luxe buffet en de comfortabele bar ongetwijfeld voor.
Maar vergeet niet: als bonus ontvangt u ook nog eens een grote collectie portretfoto’s van zowel individuele personeelsleden als de volledige groep. Uiteraard bent u verzekerd van foto’s in de hoogst mogelijke kwaliteit en resolutie. Meer weten over de mogelijkheden van onze portretfotografie? Bel naar 074 – 8221225.

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.