TEAMFOTO BEDRIJF MAKEN

Wilt u een teamfoto voor uw bedrijf laten maken en zoekt u een ervaren fotograaf met bewezen expertise? Dan zijn de diensten van JLF Foto en Filmstudio de ideale keuze. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsfotografie en hebben al voor vele tevreden klanten een professionele fotoshoot op maat verzorgd.
Op een teamfoto is het onder meer belangrijk dat het groepsgevoel van de teamleden goed naar voren komt en de persoonlijkheid van individuele medewerkers wordt benadrukt. Een ontspannen sfeer en een specialistische aanpak zijn daarom belangrijke voorwaarden om de beste teamfoto’s voor uw bedrijf te maken.

Teamfoto bedrijf maken: kies een professionele fotograaf

Bovenstaande is precies wat de fotografen van JLF Foto en Filmstudio u te bieden hebben. In nauw overleg met u bepalen wij de optimale locatie voor de fotoshoot en eventueel een unieke invalshoek voor de beelden. Indien gewenst kunnen wij speciale technieken toepassen om de teamfoto voor uw bedrijf van een uniek karakter te voorzien.
Vaak vormt het bedrijfspand zelf de ideale achtergrond voor de teamfoto. Alle medewerkers zijn hier reeds ter plekke aanwezig en de fotoshoot kost uw team in dat geval slechts weinig tijd. Heeft u specifieke wensen waar de foto aan dient te voldoen? Overleg deze dan bij voorkeur vooraf met ons, zodat de fotograaf hier rekening mee kan houden.

Bedrijfsfotografie prijzen en tarieven

Naast een fotoshoot op uw bedrijfslocatie, kunt u er ook voor kiezen deze te organiseren in onze speciaal hiervoor ingerichte fotostudio in Hengelo. Wij kunnen zelfs een complete netwerkparty voor u verzorgen, waarbij u beschikt over zaken als een luxe bar, uitgebreid buffet en kunt kiezen voor aanvullende opties waaronder visagie en haarstyling.
Een netwerkparty levert uw bedrijf niet alleen een heerlijk feest, maar ook nog eens onvergetelijke foto’s op. Vaak is de bedrijfsfotografie zoals een teamfoto echter een prijzige aangelegenheid. De dienstverlening van JLF Foto en Filmstudio vormt een uitzondering op deze regel, want ons netwerkparty tarief is bijvoorbeeld zeer concurrerend te noemen.

Bedrijfsreportage laten maken

Minstens net zo populair als het maken van een teamfoto voor uw bedrijf of het organiseren van een netwerkparty, is het laten maken van een bedrijfsreportage bij onze klanten. Een bedrijfsreportage gaat verder dan het portretteren van medewerkers en geeft in één oogopslag weer wat relaties en klanten van uw bedrijf kunnen verwachten.
De ervaren fotografen van JLF Foto en Filmstudio weten uw bedrijfsidentiteit in prachtige beelden te vatten en brengen uw bevlogenheid als ondernemer naadloos over op de doelgroep. Wilt u ook een bedrijfsreportage bij ons boeken? Stuur dan een mail met de gewenste datum en uw contactgegevens naar info@jlf.nl

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.