PROFIELFOTO

Presenteer jezelf goed online met een stralende profielfoto!

Bijna iedereen heeft online een eigen leven. Daarom is het belangrijk om jezelf goed te presenteren, ook op social media! Iedereen maakt wel eens selfies (zelfs wij), maar hoe gaaf zou het zijn om nu een echt professionele foto van de hoogste kwaliteit online te kunnen zetten? Dus kom langs, dan maken wij de perfecte profielfoto voor jouw favoriete social media. Ook zeer geschikt voor zakelijke klanten.

TARIEVEN

De kosten van een social media shoot zijn €70,-  inclusief 6 geretoucheerde digitale bestanden. (op zaterdagen geldt een toeslag van €20,-).

BESTANDEN

Je ontvangt 6 verschillende hoge kwaliteit foto’s (geretoucheerd) in kleur en zwart wit. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

WANNEER

Een social media fotoshoot kan het hele jaar plaatsvinden. Overdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur, doordeweeks of op zaterdagen.

AFDRUKKEN

Kijk hier voor een volledig prijsoverzicht. We kunnen de foto’s voor je omzetten tot een prachtige wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een afdruk op canvas, aluminum of diamantglas. Daarnaast behoort fotopapier natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We adviseren je graag over een passende grootte en materiaal.

Profielfoto

Informeer naar de mogelijkheden

Of vraag meteen een offerte aan.